Кіровоград: пожежа по вулиці Десантників

Січень 03, 2016 | Новини | Переглядів: 1667 | Коментарі: 0

2 січня о 02:25 до оперативно-координаційного центру У ДСНС України в області надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку по вул. Десантників  в м. Кіровограді.

На місце події негайно було направлено чергові підрозділи у складі 6 одиниць техніки та 22 чоловік особового складу державних пожежно-рятувальних частин №1, 2, 3, 5 ДПРЗ-1 м. Кіровоград.

На момент прибуття рятувальників вогнем було охоплено 132 кв.м. покрівлі будинку. Пожежу було локалізовано о 03:48, а о 05:24 повністю ліквідовано.

В результаті горіння знищено покрівлю житлового будинку по всій площі та пошкоджено 10 м.кв. перекриття. Завдяки оперативним діям пожежно-рятувальних підрозділів вдалося запобігти перекиданню вогню на інші споруди.

Причиною пожежі стало коротке замикання в електромережі будівлі.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool