Кіровоград: повідомляє податкова

Червень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 1106 | Коментарі: 0

Кіровоградська ОДПІ інформує платників податків, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 14.05.2015 року №236 з 1 липня 2015 року запроваджуються марки акцизного податку нового зразка для алкогольних напоїв і тютюнових виробів вітчизняного та імпортного виробництва.

Марки за новими зразками, затвердженими постановою №236, будуть виготовлені Державною фіскальною службою України до 25 червня 2015 року і реалізовуватимуться в установленому законодавством порядку.

Кіровоградська ОДПІ повідомляє, що Міністерством фінансів України наказом від 10.04.2015 №415 затверджено форму Податкової декларації з транспортного податку. Наказ набрав чинності з 22.05.2015 р.
Порядок подання Податкової декларації з транспортного податку визначено статтею 267 розділу XII Податкового кодексу України.

Кіровоградська ОДПІ інформує платників податків, що на веб-порталі ДФС України (http://sfs.gov.ua/) є ряд електронних сервісів, за допомогою яких платники податків та громадяни можуть знайти необхідну для себе інформацію не виходячи з дому.
З метою упередження ризиків при формуванні платниками податків податкової звітності та недопущення їх виникнення у майбутньому діє сервіс «Податковий асистент» для платників податків, які надсилають свою звітність до фіскальних органів в електронній формі, без надходження запиту від платника податків
В основі роботи цього сервісу лежить моніторинг господарської діяльності платників податків (фактично податковий аудит), за результатами якого при виявленні податкових ризиків, платникам податків надсилається інформаційне повідомлення. Персоніфіковані розсилки здійснюються щомісячно. Листування є індивідуальним та повністю конфіденційним.
Прес-служба Кіровоградської ОДПІ



 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool