Кіровоград: повернути тролейбусний парк у комунальну власність

Березень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1461 | Коментарі: 0

ТОВ “Єлисаветградська траснспортна компанія” для продовження роботи на ринку пасажирських перевезень у Кіровограді повинна інвестувати оновлення свого рухомого складу – закупку нових тролейбусів.

Таку вимогу поставив перед орендаторами тролейбусногго парку секретар міської ради Іван Марковський сьогодні, 30 березня, під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради.
У разі, якщо підприємство відмовиться збільшити кількість тролейбусів на лініях, профільне управління міської ради отримало доручення розпочинати процедуру повернення електротранспорту у комунальну власність.
- Місто сьогодні має можливість придбати за різними схемами до 10 тролейбусів, які значно б покращили якість транспортного обслуговування в Кіровограді, - повідомив Іван Марковський. – Але кому ми маємо їх передати? Приватному підприємству, яке не платить орендну плату і за вже орендований цілісний майновий комплекс?

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool