Кіровоград попрощався із загиблими земляками

Лютий 05, 2015 | Новини | Переглядів: 1405 | Коментарі: 0

Сьогодні, 5 лютого, у Кіровограді жалобний день. Кіровоградці провели в останню путь двох земляків героїв - спецпризначенців, вірних синів України Сергія Гришина і Максима Кривенка.

Старший солдат Сергій Миколайович Гришин був мобілізований 19 березня 2014 року і проходив службу водієм роти забезпечення в.ч. В-2336. 29 липня минулого року у складі підрозділу Сергій Гришин брав участь у спеціальній операції з пошуку та евакуації пілота збитого літака СУ - 25 поблизу міста Сніжне Донецької області. Розвідгрупа, спецпризначенців потрапила в оточення поблизу табору сепаратистів, де знаходилося близько десяти тисяч бойовиків. В ході бою з переважаючими силами противника особовий склад групи виявив мужність та героїзм, наніс сепаратистам значних втарт у живій силі і техніці. Того дня із завдання не повернулися 8 військовослужбовців., серед них був і Сергій Гришин. Старший розвідник, солдат Максим Ігорович Кривенко став на захист Вітчизни 5 травня 2014 року. До лав Збройних Сил україни він прийшов із власного бажання. У зоні антитерористичної операції Маким Кривенко пережив пекло Іловайського котла, де і загинув 29 серпня під час виходу з оточення біля селища Червонопілля. Це був так званий мирний коридор Путіна. Попрощатися з бійцями прийшли сотні кіровоградців – представники обласної та міської влади, рідні, друзі, бойові побратими. Прощальне слово тримали заступник командира 3-го полку спеціального призначення підполковник Микола Поровський, бойові побратими героїв майор Ільченко, капітан Криворот, сержант Рагушенко і старший солдат Кочерга. Під час жалобної церемонії відслужили спільний молебен за душі загиблих героїв, за всіх захисників Батьківщини, які стримують навалу російського тероризму і за мир в Україні.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool