Кіровоград: попереджено спробу доставки на режимну територію заборонених речовин

Квітень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 869 | Коментарі: 0

Пильність, уважність та відповідальне ставлення до своїх службових обов’язків є одними з найважливіших якостей, які сприяють успішному несенню служби працівниками Кіровоградської установи виконання покарань (№14), про що свідчить кількість попереджених спроб доставки на режимну територію заборонених предметів, речей та речовин.

 

 

Так, днями, під час перевірки отриманої оперативної інформації працівниками оперативного відділу Кіровоградської УВП (№14), було проведено догляд посилки, яка надійшла на ім’я засудженого Д. від громадянина С. В ході догляду посилки було виявлено та в подальшому вилучено пластмасову пляшку коричневого кольору із написом «Сильне пиво Десант міцне» ємкістю 1,25 літри, в якій містилась спиртовмісна рідина, пластмасова пляшка ємкістю 1,5 літри з написом «Вода питна очищена сильногазована», в якій містилась рідина з характерним запахом спирту та залізна банка з написом «NESCAFE Classic», в якій знаходився поліетиленовий пакет світло зеленого кольору в якому містилась речовина рослинного походження зеленого кольору в мілко подрібненому стані з характерним запахом.

 

По даному факту було викликано слідчо-оперативну групу Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області. Наразі проводиться перевірка.

 

 

 

Тетяна Коханенко, Кіровоградська установа виконання покарань управління ДПтС України в області (№14)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool