Кіровоград: поновлено права дітей на повноцінне харчування

Січень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1089 | Коментарі: 0

Завдяки втручанню органів прокуратури м. Кіровограда поновлено права дітей на їх здоровий розвиток та повністю погашена заборгованість на постачання продуктів харчування до централізованих закладів освіти міста на суму близько 2 млн.грн.

Нагадаємо, що під час прокурорської перевірки встановлено факт заборгованості за поставлені продукти харчування до централізованих закладів освіти міста на суму близько 2 млн.грн. Беручи до уваги те, що ці кошти від батьків надійшли на рахунок управління освіти Кіровоградської міської ради на харчування дітей, але місцевим Управлінням державної казначейської служби України постачальникам харчування дані кошти не було перераховано.
Зокрема, подальша відсутність неналежного фінансування пріоритетного напрямку, призведе до припинення постачання продуктів дітям, що в першу чергу позбавить права дітей на їх законне харчування.
З метою усунення виявлених порушень на адресу Управління казначейської служби України у м. Кіровограді було внесено подання з вимогою невідкладно виплатити заборгованість.
Прес-служба прокуратури м. Кіровограда


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool