Кіровоград: податкова нагадує про новий порядок подання звітності

Листопад 06, 2013 | Новини | Переглядів: 919 | Коментарі: 0

Кіровоградська ОДПІ нагадує, що з 01.01.2013р. запроваджено новий порядок подання звітності та сплати податкових зобов'язань з податку на прибуток.

Відповідно до норм пункту 57.1 статті 57 Податкового кодексу України платники податку на прибуток подають декларації з податку на прибуток за наслідками податкового року, тобто один раз за рік.
Разом з тим, є винятки з цього правила, а саме: у разі якщо платники податків, у яких дохід перевищує 10 млн. грн., за результатами 2012 р. не отримали прибутку, але за підсумками I кварталу стали прибутковими, то такі платники зобов'язані подавати декларації та фінансову звітність за півріччя, три квартали та рік і сплачувати податок за даними таких декларацій.
Нагадуємо, що граничний термін подання декларації з податку на прибуток за І півріччя 2013 року – 11 листопада 2013 року.
Податкові зобов'язання, зазначені у поданій декларації з податку на прибуток, платники повинні перерахувати до бюджету не пізніше 19 листопада 2013 року.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool