Кіровоград: подання звітності мережею Інтернет надає платнику податків значні переваги!

Листопад 06, 2013 | Новини | Переглядів: 1078 | Коментарі: 0

На сьогодні подання звітності в електронному вигляді - це пріоритетний напрям у розвитку партнерських відносин між працівниками Міндоходів та платниками податків.

З кожним місяцем все більше і більше платників податків обирають такий зручний та доступний засіб звітування до органів Міндоходів, як звітування через Інтернет. І той, хто хоч раз у житті скористався його можливостями, вже ніколи не повернеться до паперового звітування.
Нагадуємо, що подання звітності мережею Інтернет надає платнику податків такі переваги:
- економія робочого часу платників податків, а також власних коштів на придбання бланків звітних документів (немає необхідності відвідувати податкову інспекцію, купувати бланки звітності);
- звітність, надіслана до органу Міндоходів електронною поштою через мережу Інтернет із застосуванням посилених сертифікатів ключів електронного цифрового підпису, не потребує дублювання на паперових носіях, а також їх зберігання;
- гарантія автоматичної перевірки підготовлених документів на наявність арифметичних помилок та описок;
- підтвердження доставки звітності (орган Міндоходів висилає квитанцію про отримання податкової декларації каналами телекомунікаційного зв'язку);
- конфіденційність інформації;
- оперативність обробки отриманої інформації у органі Міндоходів.
Для безкоштовного отримання ключів електронно-цифрового підпису звертайтесь до Акредитованого центру сертифікації ключів при ГУ Міндоходів у Кіровоградській області за адресою: вул. В.Перспективна, 55.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool