Кіровоград: поблизу приватного будинку виявлено гранату

Вересень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1073 | Коментарі: 0

12 вересня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у приватному секторі по пров. Арнаутовському виявлено предмет, схожий на застарілий боєприпас.

На місце події прибули сапери аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області. Вони вилучили гранату Ф-1 часів Другої Світової війни та ретельно обстежили ділянку міношукачем. Як з’ясувалося, гранату знайшли мешканці приватного будинку під час земляних робіт – лаштували біля будівлі бордюр і на незначній глибині виявили застарілий боєприпас, що пролежав у грунті багато років. Цього ж дня спеціалісти успішно знешкодили «лимонку».
Шановні жителі області! Виявивши застарілий боєприпас, будьте надзвичайно обережними – не переносьте його, не піддавайте зовнішньому впливу та повідомте про подію за номером «101». Пам’ятайте, що під впливом атмосферних явищ, небезпека, яку можуть приховувати такі знахідки, лише зростає.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool