Кіровоград: платники поповнили бюджет на 2 мільярди 187 мільйонів гривень

Вересень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 889 | Коментарі: 0

До Зведеного бюджету України впродовж восьми місяців 2015 року надійшло від платників Кіровоградщини 2 мільярди 187 мільйонів гривень. Порівнюючи із зазначеним періодом минулого року темпи наповнення бюджетів збільшилися на 21 відсоток.

Зокрема, державний бюджет отримав від платників області 925,1 мільйонів гривень грн., що на 41 % перевищує надходження січня – серпня 2014 року. У грошовому еквіваленті – це додаткових 266,8 млн. грн. надходжень до державної скарбниці.
До місцевих бюджетів мобілізовано 1 мільярд 262 мільйони гривень, що на 10 % більше ніж у 2014 році, додатково забезпечено 110 млн. грн.

Найбільше зведений бюджет отримав коштів від сплати податку на доходи фізичних осіб (909 млн. грн.), податку на додану вартість (326,2 млн.грн.), плати за землю (237,1 млн.грн.) та податку на прибуток (138,1 млн.грн.).

Повна та своєчасна сплата податків та зборів, які є джерелом наповнення бюджету, - це один із вагомих чинників покращення соціально-економічної ситуації в державі, – зазначила заступник начальника Головного управління ДФС у Кіровоградській області Тетяна Гавренкова.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області

На Кіровоградщині двоє зловмисників займались заготівлею коноплі
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool