Кіровоград: пікет батьківського комітету ЗОШ - 29 (ФОТО)

Серпень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 2125 | Коментарі: 0

18 серпня 2015 року в Кіровограді за ініціативою представників батьківського комітету ЗОШ №29 продовжилася акції протесту.

Акція проводиласябіля приміщення Кіровоградської міської ради
Батьківський комітет продовжує виступати проти будівництва притулку для безхатченків на території ЗОШ №29.

Під час акції учасники тримали в руках наступні гасла:
-«Безхатченкам – притулок, але не за рахунок наших дітей!»
-«Школі №29 потрібен ДЮЦ і спортивні секції, а не притулок для безхатченків!»
-«Шановні депутати! Відмініть рішення №366 від 08.07.2015р.!»
-«Вельми поважні панове депутати! Поверніть будівлю на території школи №29 дітям. Дайте їм шанс стати освіченими, здоровими і вихованими в майбутньому, а не «клієнтами» притулку для безхатченків!»
-«Шановні депутати! Зверніть увагу на проблеми малюків, які навчаються у СШ №29!»
-«Не будьте байдужими до малюків, які навчаються у СШ №29!»
-«Шановні депутати! У школі №29 негайного ремонту потребує спортивний та актовий зали!!! Проте виконавчий комітет міськради вирішив організувати притулок для безхатченків! Логіка, А-У-У-У!!!».

Кіровоград: пікет батьківського комітету ЗОШ - 29

Кіровоград: пікет батьківського комітету ЗОШ - 29

Кіровоград: пікет батьківського комітету ЗОШ - 29

Кіровоград: пікет батьківського комітету ЗОШ - 29

Під час виступів було зазначено, що батьківський комітет ЗОШ №29 категорично проти будівництва притулку для безхатченків на території школи. Батьківський комітет готовий посприяти для того щоб вищезазначене приміщення повернути до школи, щоб організувати в приміщенні гуртки для дітей та спортивні секції. Учасники акції наголошують на тому, що є порушення санітарних правил і норм згідно яких на території школи на відстані 25 метрів не повинно знаходитися жодних приміщень які не призначені до навчального процесу. За словами виступаючих існують будівельні норми, є закон України про місцеве самоврядування де прописано чи має право комітет виконавчої влади розпоряджатися майном яке належить комунальній власності.
Батьківський комітет школи пропонує компроміс з місцевою владою де батьки учнів дане приміщенні приведуть до ладу в якому будуть займатися діти та ставати повноцінними громадянами своєї країни, а влада у свою чергу знайде інше приміщення для притулку безхатченків. Учасники акції вимагають негайного втручання в ситуацію керівництва міста для остаточного вирішення даного питання.

Дмитро Бивалий, фото автора.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool