Кіровоград: підвальні приміщення готують до тимчасового укриття населення

Вересень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 1360 | Коментарі: 0

На території міста Кіровограда обліковується 55 захисних споруд цивільного захисту, балансоутримувачами яких є об’єкти різних форм ведення господарської діяльності.

Більшість із них готові у разі необхідності прийняти мешканців Кіровограда.
Про це на прес-конференції повідомив начальник управління з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергій Коваленко.
Вивчаються також питання пристосування підвальних приміщень багатоквартирних будинків, як найпростіших укриттів, наголосив Сергій Коваленко.
На сьогоднішній день, за інформацією, наданою керівниками КРЕПів та ЖЕКів під житловими будинками комунального житлового фонду розташовано 427 підвальних приміщень, що можуть бути використані у якості найпростіших укриттів для розміщення непрацюючого населення.
Окрім цього ведеться робота з керівниками виконавчих органів Кіровоградської міської ради та обласної ради, які мають у своєму користуванні підвальні або цокольні приміщення, які можуть бути використані в якості тимчасового укриття.
Поставлена задача до 1 листопада вийти на повну готовність пристосування цих підвальних приміщень до тимчасового укриття населення, повідомив Сергій Коваленко.
Згодом на дошках оголошення будинків , а також в приміщеннях ЖЕКів та КРЕПів можна буде дізнатися перелік будинків, в яких знаходяться найпростіші укриття.

Джерело. фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool