Кіровоград: підприємець розповсюджував небезпечну алкогольну продукцію

Травень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 1040 | Коментарі: 0

Понад 130 тисяч пляшок алкогольних напоїв з марками акцизного збору з ознаками підробки працівники міліції виявили у складських приміщеннях, що належать 46-річному жителю сусідньої області. Чоловік здійснював господарську діяльність з оптової реалізації алкоголю і на Кіровоградщині.

Працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в області отримали оперативну інформацію про кримінальне правопорушення, яка у ході перевірки знайшла своє підтвердження.
Під час проведення огляду складських приміщень та автомобіля, орендованих підприємцем на території Кіровограда, правоохоронці виявили та вилучили близько тисячі пляшок лікеро-горілчаних виробів, маркованих не передбаченими законодавством стікерами.
За результатами проведення судово-технічних експертиз було встановлено, що марки акцизного збору на алкогольних напоях не відповідають аналогічним, що перебувають в офіційному обігу в державі.
Крім того, працівники міліції викрили кілька фактів реалізації вказаної алкогольної продукції підприємствами, які займаються роздрібною торгівлею на Кіровоградщині. У результаті було вилучено ще понад 170 пляшок алкогольного фальсифікату.
Також правоохоронці провели обшуки у складських приміщеннях підприємця на території сусідньої області, де виявили та вилучили більше 130 тисяч пляшок алкогольних напоїв з марками акцизного збору, які мають ознаки підробки.
За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ст. 227 «Умисне введення (випуск на ринок) на ринку України небезпечної продукції» Кримінального кодексу України.
Наразі працівники міліції вживають заходів щодо встановлення інших осіб, причетних до виготовлення та реалізації підроблених алкогольних напоїв.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool