Кіровоград: підозрюваному у отриманні неправомірної вигоди обрано запобіжний захід

Листопад 17, 2015 | Новини | Переглядів: 4850 | Коментарі: 0

Начальнику одного з районних відділів Управління ДСНС в області, викритому на отриманні неправомірної вигоди, повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України.

Крім того, за клопотанням прокуратури області підозрюваному судом обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою та визначено розмір застави – 96 тис грн
Як повідомлялося раніше, пожежник вимагав та отримав неправомірну вигоду у розмірі однієї тисячі доларів США за вирішення питання щодо працевлаштування мешканця області у підпорядкований йому райвідділ. Під час передачі неправомірної вигоди керівника підрозділу було затримано співробітниками прокуратури спільно с УСБУ в області.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool