Кіровоград: підбиття підсумків виборів мера знову перенесено

Листопад 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1302 | Коментарі: 0

Оголошення результатів виборів міського голови в Кіровограді затримується через погане самопочуття голови комісії Володимира Глухого. Через це Кіровська ТВК перенесла своє засідання.

Вчора ввечері, під час засідання Кіровської районної ТВК, голові комісії Володимир Глухому стало зле, і йому викликали швидку.
“У зв’язку з тим, що голова комісії за станом здоров’я не має можливості проводити засідання, ми з членами комісії погодили, що продовжимо засідання завтра о 17.30”, – повідомив ОПОРІ заступник голови Кіровської ТВК Олександр Беззубов.

Таким чином, складання підсумкового протоколу Кіровської ТВК, а відповідно і Кіровоградської міської ТВК, відтерміновується.
Кіровська районна ТВК досі не прийняла протокол дільничної виборчої комісії № 350867 через постійні скарги та заяви представників кандидатів на посаду міського голови. Саме розглядом скарг займалась комісія в той час, коли голові стало зле.

Нагадаємо, саме через ДВК № 350867 затримується оголошення результатів виборів Кіровоградського міського голови, оскільки міська ТВК ще зранку прийняла протоколи Ленінської районної ТВК та Новенської селищної ТВК, а Кіровський тер виборчком не може здати протокол через проблеми з цією дільницею.

Прес-служба Громадянської мережі ОПОРА
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool