Кіровоград: перевірка об’єктів «Купуй Кіровоградське»

Грудень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 1635 | Коментарі: 0

25 грудня відбулася робоча поїздка спеціалістів управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Кіровоградської міської ради по соціальних об’єктах міста

В ході якої опрацьовувалося питання щодо відповідності оформлення та функціонування об’єктів «Купуй Кіровоградське. Соціальний проект» відповідно до рекомендацій, затверджених обласною Програмою. Було обстежено об’єкти: соціальний магазин ТОВ «Копілка» по вул. Генерала Жадова, 30-а; соціальний відділ в магазині «Візит» ФОП Гладун Р.І. по вул. Жовтневої революції, 24; соціальний куточок ФОП Іванова С.І. по вул. Жовтневої революції, 2. Порушень рекомендацій не виявлено.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool