Кіровоград: перемогли бібліотекарі піар-офісу

Лютий 11, 2014 | Новини | Переглядів: 1152 | Коментарі: 0

Кіровоградська міська централізована бібліотечна система взяла участь у проекті Бібліомосту «Піар-офіси сучасних бібліотек» і перемогла! Приз за перемогу – новенький ноутбук вже отримали бібліотекарі-учасники піар-офісу.

У грудні минулого року програма «Бібліоміст» за участю партнера ГО «Центр Медіареформ» оголосила конкурс на створення регіональних PR-офісів у сучасних бібліотеках України. Всього по Україні обрано 10 переможців у різних областях, серед яких і піар-офіс Кіровоградської МЦБС.
Як повідомила директор КМЦБС Світлана Тимків, у конкурсі здобула перемогу команда з шести бібліотек Кіровоградської бібліотечної системи: представники Кіровоградської центральної міської бібліотеки, бібліотек-філій №№ 5, 8, 10, 15, 19.
Бібліотекарі Кіровоградської МЦБС розуміють, відзначила Світлана Тимків, що сучасна бібліотека – це широкі можливості для користувачів, це вже не просто робота з книжкою, а надання доступу до нової комп’ютерної техніки, до Інтернету та Wi-Fi, Skype та електронної пошти. Це можливість спілкуватися в соціальних мережах та можливість пошуку рідних та друзів. Сучасна бібліотека – це не стара бібліотека плюс Інтернет, а нове бачення ролі бібліотек у сучасному світі. У бібліотек-переможниць конкурсів програми «Бібліоміст» - безкоштовний доступ до Інтернету для усіх користувачів. Бібліотеки зробили Інтернет доступним практично для всіх.
Новий піар-офіс Кіровоградської МЦБС надасть можливість широкому загалу дізнатися про нові послуги бібліотек завдяки тісній співпраці із засобами масової інформації.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool