Кіровоград: передача благодійної допомоги для учасників антитерористичної операції

Листопад 17, 2014 | Новини | Переглядів: 899 | Коментарі: 0

За ініціативою начальника управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області полковника внутрішньої служби Юрія Ткаченка та його заступників, було організовано передачу благодійної допомоги для учасників антитерористичної операції, а саме бійцям Національної гвардії Кіровоградської області, які після відпустки знову готуються до відправки в зону АТО.

Нагадаємо, 23 липня 2014 року, Сніцар Павло Леонідович — полковник (посмертно), командир Кіровоградського стрілецького батальйону (ВЧ 3011) МВС України, загинув під час боїв за визволення Лисичанська при спробі вивести з-під обстрілу та порятувати поранених бійців.
Заступник начальника управління підполковник внутрішньої служби Наталія Рогожко звернулась зі словами : «Дорогі наші гвардійці! Ви бійці Національної Гвардії заслужено успадкували військову славу тих українців, які завжди славно захищали нашу Вітчизну! Нам є ким і чим пишатися! Ви – Наші воїни! Ви – Національна гордість!».
Завдяки зібраним коштам в розмірі одноденного заробітку, персоналом органів, установ виконання покарань та слідчого ізолятору управління ДПтС України в Кіровоградській області було придбано в край необхідні, особливо в зимовий період теплі речі, серед яких: зимові бушлати, теплі шкарпетки, взуттєві устілки, а також паливні брикети, виготовлені на підприємстві Кіровоградської випраної колонії (№6) для попередньо переданих котлів для опалення на відходах деревини.
Бійці прийняли благодійну допомогу зі словами вдячності, яка так необхідна для підвищення їх боєготовності.
Пенітенціарії подякували бійцям за віддану службу та витримку, відвагу та мужність. Побажали Божого благословіння, повернутися додому живими й здоровими.
Прес-служба управління ДПтС України в Кіровоградські області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool