Кіровоград: пенсіонерку задушили

Травень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 848 | Коментарі: 0

До Ленінського відділу міліції звернувся місцевий житель й повідомив про те, що виявив труп пенсіонерки.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. Інформація знайшла своє підтвердження – у будинку в одній із кімнат на ліжку правоохоронці виявили бездиханне тіло 69-річної жінки.
За висновком судово-медичної експертизи, смерть потерпілої настала в наслідок удушення.
У результаті проведення слідчих дій працівники міліції встановили особу підозрюваного у вбивстві та затримали його. Зловмисником виявився 27-річний родич потерпілої.
Попередньо встановлено, що молодик вчинив із пенсіонеркою сварку, в ході якої почав душити жінку, аж поки старенька не перестала подавати ознаки життя...
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) КК України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років. Розслідування триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool