Кіровоград: пасажирський транспорт продовжує функціонувати у звичному порядку

Березень 31, 2014 | Новини | Переглядів: 1012 | Коментарі: 0

Пасажирські перевезеннями громадським транспортом у Кіровограді продовжують забезпечуватися у звичному режимі.

Як повідомив сьогодні, 31 березня, заступник міського голови Ігор Василенко під час наради міського голови Олександра Саінсуса з керівниками виконавчих органів міської ради, за сприяння міської влади два найбільшик в обласному центрі перевізники – ТОВ “Єлисаветградська траснпортна компанія” та АТП – 13527 отримали частину державної субвенції за перевезення пільгових категорій громадян у сумі понад 400 тисяч гривень. Це дозволило нормалізувати ситуацію у сфері перевезень електротранспортом та автобусами в обласному центрі і попередити страйкову ситуацію транспортників, викликану заборгованістю із заробітної плати колективам ЄТК та АТП - 13527 через затримки надходження цільової субвенції з рахунків органів державного казначейства.
Ігор Василенко підкреслив, що за розписом першого кварталу 2014 року Кіровоград має отримати у квітні ще понад 800 тисяч гривень субвенції на перевезення пільгових категорій громадян і міська влада у черговий раз звернулася до обласної державної адміністрації і органів центральної виконавчої влади щодо своєчасності фінансування передбачених коштів.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool