Кіровоград: пам’ять воїна - інтернаціоналіста буде вшанована меморіальною дошкою

Січень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 1083 | Коментарі: 0

У зв’язку з відзначенням 15 лютого 2014 року Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав і 25-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан та враховуючи подання Кіровоградської міської організації Української спілки ветеранів Афганістану

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради вирішив надати грошову допомогу 7 сім’ям загиблих в Республіці Афганістан (по 1000 грн. кожній) та 7 учасникам бойових дій в Республіці Афганістан (по 1000 грн. кожному) на загальну суму чотирнадцять тисяч гривень.
Виконком доручив відділу бухгалтерського обліку виплатити таку грошову допомогу а відділу соціальної підтримки населення Кіровоградської міської ради забезпечити її вручення.
Крім того, на вшанування пам’яті воїна – інтернаціоналіста Олександра Косьміна, відповідно до подання міської топонімічної комісії, виконавчий комітет Кіровоградської міської ради дозволив голові ініціативної групи встановити меморіальну дошку герою-земляку на фасаді Кіровоградського медичного коледжу ім. Є.Й. Мухіна.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool