Кіровоград: осине гніздо у дитячому садочку

Жовтень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1514 | Коментарі: 0

9 жовтня до служби порятунку знову звернулись працівники дошкільного навчального закладу, розташованого по вулиці Героїв Сталінграда у Кіровограді, з повідомленням, що їх маленьким вихованцям загрожують оси.

Два тижні тому рятувальники вже вигнали з території садочка з десяток надокучливих комах, але навіть після ретельного обстеження подвір’я не змогли знайти осине гніздо. Вчора його вдалось виявити та знищити. Проте вже сьогодні знову зателефонували з того ж садочка і повідомили, що оси знищені не повністю. Рятувальники цього разу вже вдались до радикального способу – демонтували підвіконня, потруїли комах і ретельно замазали щілину, куди заповзли декілька вцілілих ос, шпаклівкою.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool