Кіровоград: Олександр Саінсус привітав визволителів міста

Січень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 1131 | Коментарі: 0

7 січня міський голова Олександр Саінсус особисто завітав до ветеранів Великої Вітчизняної війни - визволителів міста за місцем їх проживання та привітав з нагоди знаменної дати - Дня визволення Кіровограда.

Сьогодні у Кіровограді проживають 10 ветеранів, які у січні 1944 року звільняли наше місто від німецько – фашистських загарбників. Це: Катерина Костянтинівна Бодялова, Іван Васильович Братушко, Григорій Никифорович Бурлака, Валентина Семенівна Долженко, Валентин Федорович Єфремов, Валентина Михайлівна Крангач, Марія Петрівна Майданюк, Раїса Петрівна Микуленко та Іван Іванович Ткаченко. Олександр Саінсус, разом зі своїм заступником Вадимом Дригою та головою міської організації ветеранів Віталієм Вієвським , побував у кожного з них дома і, разом з теплими словами привітань, вручив від міської влади грошову допомогу у сумі 1500 гривень та святкові подарунки. Крім того, кожен визволитель отримав в подарунок примірники спеціального випуску вісника Кіровоградської міської ради “Вечірня газета” з нагоди визначної дати – Дня визволення Кіровограда.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool