Кіровоград: оголошують відкритий конкурс творів-есе

Березень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1014 | Коментарі: 0

Громадська організація «Фундація прав людини» та Кіровоградський прес-клуб реформ оголошують відкритий конкурс творів-есе «Молодь з особливими потребами: мирні збори в постреволюційній Україні».

До участі в Конкурсі запрошується молодь віком від 15 до 30 років, мещканці Кіровоградської області. Тема есе має бути пов’язана із проблематикою захисту прав людей з інвалідністю, свободи мирних зборів на запобігання конфліктів в сучасній Україні.
Вимоги до конкурсної роботи: до 2000 слів (до чотирьох сторінок А4), мова – українська або російська, допоміжні матеріали доступні на сайті www.disabledvoicesonline.org. Увага, кожне есе буде перевірено щодо плагіату компетентним журі. Термін подання есе на Конкурс – до 17:00 30 квітня 2014 року.
Учасники Конкурсу можуть звернутися за консультацією до керівника проекту – нашого земляка Євгена Фоміна, який очолює «Фундацію Прав Людини» за скайпом: eugene.fomin25, попередньо погодивши час спілкування електроною поштою: ukrhrf@ukr.net
Переможці Конкурса творів-есе в кожній області отримають винагороду у розмірі 1000 гривень. Просимо надсилати есе регіональну координатору – це Вікторія Талашкевич: viktal2004@rambler.ru
Конкурс проводиться в рамках проекту «Захист свободи зібрань в Україні: створення умов для суспільного моніторингу, контролю та дискусії з питань свободи мирних зборів молоді з особливими потребами в Україні» за підтримки Європейської Молодіжної Фундації Ради Європи.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool