Кіровоград: оголошується конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності

Червень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1096 | Коментарі: 0

6 липня2015 рокууКіровоградськійміськійрадівідбудетьсяконкурсний відбірсуб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної оцінки земель.

Мета проведення робіт: проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, яка продаватиметься власнику об’єкта нерухомого майна, що розташоване на земельній ділянці.

 

Дані про земельну ділянку:

№ з/п

Форма продажу земельної ділянки

Місце розташування  земельної ділянки

Площа (га)

Цільове призначення

Кадастровий                      номер земельної ділянки

 

1

Продаж земельної ділянки під нерухомістю

Віктора Чміленка, 39/14

0,0093 га

для розміщення магазину

(КВЦПЗ 03.07)

3510100000:29:187:0027

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка «На конкурс з відбору виконавців послуг з проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна» із зазначенням об’єкта та дати проведення конкурсу.

До підтвердних документів належать:

До підтвердних документів належать:

заява претендента на участь у конкурсі з проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна за формою;

копія документа, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків, або копія сторінок паспорта для осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган Державної податкової служби і мають відмітку в паспорті ( для претендента фізичної особи – підприємця );

згода на обробку персональних даних (для претендента фізичної особи - підприємця);

копію установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду, згідно ЄДРПОУ (для претендента-юридичної особи);
копія(ї) ліцензії(й);

копії кваліфікаційних документів оцінювачів претендента, яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки;

кількість звітів про експертну грошову оцінку земельних ділянок, що складені за попередні 24 місяці учасником конкурсу.

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію про вартість виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість калькуляції витрат пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт (у календарних днях), якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу.

Приймання заяв припиняється за п’ять робочих днів до дати проведення конкурсу.

У разі невідповідності документів вимогам чинного законодавства та Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна, а також у разі подання неповного пакету документів, заява на участь у конкурсі не розглядається.

Збір необхідної інформації (крім наявних в управлінні земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Кіровоградської міської ради) проводить оцінювач.

Відомості про місцезнаходження комісії та контактні телефони:

вул. Велика Перспективна, 41, м. Кіровоград, 25006, кімн. 329, тел. (0522) 32 29 74
Строк подання конкурсної документації: 02 липня 2015 року (включно).

Поштова адреса за якою подаються документи: 25006, м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 41, кімн. 427.

Інформація про проведення конкурсу: Конкурс відбудеться 06 липня 2015 року о 11:00 в приміщені Кіровоградської міської ради за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна,41, кімн. 215, тел. (0522) 32 29 74.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool