Кіровоград: оголошено конкурс на маршрут 1-ц (Центральний)

Листопад 27, 2013 | Новини | Переглядів: 1153 | Коментарі: 0

Управління розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради оголошує конкурс з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування м. Кіровограда на 30 грудня 2013 року.

Конкурс оголошується на маршрут № 1-ц (Центральний) «вул. Генерала Жадова – АС-1».
Для участі у конкурсі автомобільний перевізник подає на кожний об’єкт конкурсу окремо заяву за формою, визначеною згідно з додатком 1 Порядку проведення конкурсу і такі документи:
нотаріально завірену копію ліцензії на право надання послуг з перевезень пасажирів (може подаватися в одному примірнику, якщо перевізник-претендент бере участь у кількох конкурсах, які проводяться на одному засіданні);
перелік транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті, із зазначенням марки, моделі, пасажиромісткості (з відміткою «з місцем водія/без місця водія»), VIN – коду транспортного засобу, державного номерного знаку, року випуску транспортного засобу;
копії ліцензійних карток на кожний автобус, який пропонується для використання на автобусному маршруті;
копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів або тимчасових реєстраційних талонів автобусів, що пропонуються до використання на маршруті;
копію документа, що підтверджує проведення процедури санації (за умови проведення санації);
перелік транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, які пропонується для роботи на автобусному маршруті, або письмова інформація про їх відсутність;
анкету відповідно до пункту 32 та додатку 5 Порядку проведення конкурсу;
копія штатного розпису, податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) за останні два квартали.
Документи для участі в конкурсі пронумеровуються, прошиваються, підписуються уповноваженою особою перевізника-претендента та закріплюються печаткою з позначенням кількості сторінок цифрами і словами.
Документи для участі в конкурсі подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах) з позначками № 1 (з документами для участі у конкурсі) та № 2 (з документами, що містять інформацію про те, на який об’єкт конкурсу подає документи перевізник – претендент).
Зазначені документи подаються до управління розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, буд. 41, кімната 303.
Кінцевий строк подання документів перевізником-претендентом на конкурс – 13 грудня 2013 року.
Документи, що надійшли після 13 грудня 2013 року, не розглядаються.
Конкурс з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Кіровограда відбудеться 30 грудня 2013 року о 10.00 у приміщенні Кіровоградської міської ради, за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, буд. 41, кімната 215.
За роз’ясненнями щодо оформлення документів на конкурс, умов конкурсу, одержання необхідної інформації про об’єкт конкурсу та одержанням бланків документів для участі в конкурсі перевізник – претендент має право звернутися до управління розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради щоденно з 9.00 до 16.00 (перерва з 12.00 до 13.00), крім святкових та вихідних днів, за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, буд. 41, кімната 303.
Плата за участь у конкурсі НЕ ВНОСИТЬСЯ. Натомість, перевізникам необхідно подати до конверту з позначкою № 1, який містить документи для участі у конкурсі, довідки довільної форми з інформацією про те, що перевізником-претендентом (вказати найменування перевізника) не вносилась плата за участь у конкурсі у зв`язку з відсутністю такої вимоги в відповідному оголошенні про проведення конкурсу, розміщеному у офіційному віснику Кіровоградської міської ради «Вечірня газета» від 29 листопада 2013 року.
Телефон для довідок з питань проведення конкурсу: 24 58 98, з детальними умовами конкурсу можна ознайомитися на сайті Кіровоградської міської ради: www.kr-rada.gov.ua на сторінці “транспортна мережа”

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool