Кіровоград - очима дітей

Вересень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 1249 | Коментарі: 0

Чудовий подарунок Кіровограду до дня його народження зробили юні художники обласного центру.

Завтра, 22 вересня, в галереї “Єлисаветград” о 16.00 відбудеться відкриття художньої виставки дитячих робіт, присвяченої Дню міста.
“Рідне місто – очима дітей” – так назвали свою виставку юні митці. Організація дитячого конкурсу малюнку стала можливою в результаті тісної співпраці галереї із дитячою художньою школою імені Осмьоркіна та за підтримки відділу культури міської ради, а його головною метою стала популяризація рідного міста, як історичного центру України, підтримка молодих талантів міста.
На виставці будуть представлені 24 кращих роботи кіровоградських дітей віком від 11 до 17 років. Як відзначив власник галереї Микола Цуканов, цьогоріч усі учасники конкурсу отримають, крім глядацького визнання, і грошове заохочення. Завдяки підтримці кіровоградського підприємця Сергія Кріпака, переможці конкурсу будуть відзначені премією від 100 до 300 гривень, а всі його учасники матимуть заохочувальну премію – 50 гривень.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool