Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи

Вересень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 845 | Коментарі: 0

23 вересня о 15.00 працівники відділу абонементу проведуть літературно-музичну годину «Народні месники Кіровоградщини». Захід присвячений партизанському руху на території Кіровоградщини в роки Великої Вітчизняної Війни. Учасники заходу дізнаються про діяльність партизанського загону ім. Ворошилова, підпільної організації «Спартак» та подвиг дітей-партизанів Ф.Шепеля, Я.Матвієнко, В.Юрченко та В.Коноваленко.

23 вересня о 13.45 відбудеться чергове засідання лекторію «Молодь і право» на тему «Правила толерантного спілкування в навчальному закладі». Сучасній молоді потрібно допомогти навчитися розуміти інших людей, пізнавати їхні проблеми, виявляти шляхи взаємодопомоги і взаємодії у повсякденних ситуаціях. Під час засідання мова йтиме про розуміння між людьми та створення таких умов для навчання, які б сприяли досягненню цього порозуміння.

23 вересня о 07.45 у відділі мистецтв буде проходити слайд-бесіда «Етикет у нашому житті». Знання правил етикету є невід’ємною частиною морального спілкування людини. Від того, як поводить себе людина у соціумі залежить наскільки добре вона знається на цих правилах. А працівники бібліотеки допоможуть вам правильно застосовувати їх у житті.

24 вересня з 12.00 по 15.00 працівники відділу абонементу проведуть дублер-шоу «Бібліотекар на час», в рамках флеш-акції «Що не день, то свято!». Під час заходу бібліотекарі поділяться своїм робочим досвідом з усіма учасниками заходу. Перейняти цей досвід буде дуже цікаво спробувавши себе на місці бібліотекарів! Програма стажування буде цікавою та насиченою, тож не проґавте можливість спробувати себе у цій професії.

25 вересня о 15.00 та 26 вересня о 12.00 відділ абонементу запрошує відвідати урок-подорож «Україна – єдина країна». Тема патріотизму та єдності держави на сьогодні є надзвичайно актуальною. Гості заходу зможуть більше дізнатися про історію, традиції, культурні цінності, здійснивши віртуальну мандрівку просторами рідної Батьківщини.

28 вересня з 12.00 до 15.00 відбудеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ». В рамках засідання відбудеться майстер-клас ««Техніка канзаши». Все більшу популярність набуває створення квітів в техніці цумамі канзаши своїми руками. Ця оригінальна техніка рукоділля прийшла до нас з Країни Вранішнього Сонця. В основі цумамі канзаши лежить орігамі - традиційне японське мистецтво складання виробів з паперу. Ось тільки в даному випадку складається не папір, а квадратики з натурального шовку, які перетворюються на дивовижні квіти і квіткові композиції.
Для роботи вам знадобиться:
- Атласна стрічка – 1 метр (червоного кольору),
- ножиці (обов’язково гострі),
- голка,
- нитки,
- гарячий пістолет, якщо є.

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. М. Бойченка
тел. (0522) 22-66-01
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool