Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує

Грудень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 753 | Коментарі: 0

З 15 грудня у відділі популяризації книги буде оформлена книжкова виставка «Футбол – гра мільйонів» присвячена Всесвітньому дню футболу.

Футбол – наймасовіший і найпопулярніший вид спорту. Хочете більше дізнатися про футбол? Книжкова виставка вам допоможе. Переглянувши документи, представлені на ній, ви довідаєтесь про найяскравіші моменти футбольної історії, про те, як створювалися спортивні клуби, футбольні асоціації, як проводилися перші міжнародні матчі й турніри, і звичайно ж – про життя відомих футболістів.

16 грудня о 8.00 працівники відділу мистецтв запрошують усіх бажаючих на слайд-бесіду «Святий Миколай, Санта Клаус, Дід Мороз». Чарівний Дід Мороз приходить в новорічну ніч з великою торбою подарунків до діточок. Всі чекають з нетерпінням цього доброго Дідуся. В різних країнах світу свої особливі новорічні традиції та свій Дід Мороз. Саме про них розповідає захід.

16 грудня о 13.45 відділ популяризації книги запрошує на тренінг «Секрети вихованої людини».
Основою життя людини, її успiху є дотримання норм правил поведiнки. Бути вихованим — це означає бути уважним до iншого, делiкатним, тактовним, скромним, ввiчливим, поступливим, не дрiб’язковим. Перевірити своє виховання зможуть усі учасники заходу взявши участь у цікавих вправах та завданнях тренінгу.

17 грудня о 14.15 працівники відділу сприяння технічній творчості молоді проведуть майстер клас з виготовлення листівки в техніці скрапбукінг. Скрапбукінг - це вид творчості з оформлення листівок, фотоальбомів та інших речей. Працівники відділу запропонують відвідувачам створити оригінальну листівку – символ наступаючого 2015 року в цій техніці.

18 грудня о 14.15 працівники відділу абонементу спільно з Державним архівом Кіровоградської області проведуть зустріч з членами Національної спілки письменників України «Обласній організації Національної спілки письменників України – 30». Письменники нашого краю проведуть цікаву бесіду з учасниками заходу також усі бажаючі матимуть змогу переглянути виставку архівних матеріалів.

18 грудня о 17.00 відбудеться чергове засідання літературного клубу «Ліра». Тема: «Літературний гороскоп 2015». Члени клубу за чашкою ароматного чаю матимуть змогу поспілкуватися з Кіровоградським поетом Анатолієм Каретним. Поезія Анатолія Каретного - це своєрідний щоденник душі поета, в якому інтимна лірика ілюструється хвилюючими спогадами, пристрасними монологами і роздумами про вічну загадку любові. Вже традиційною є творча майстерня, в рамках якої усі бажаючі матимуть можливість поділитися власними творчими доробками зі своїми однолітками та гостем засідання Анатолієм Каретним.

21 грудня з 12.00 до 15.00 відбудеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ». Цього разу усі любителі мистецтва handmade поринуть у підготовку до Нового року в рамках майстер-класу «Ажурні іграшки з паперу на ялинку» у техніці витинання. Мистецтво витинання — одна з найдавніших українських технік оздоблення виробів. Українські витинанки — це орнаменти, ажурно вирізані з паперу.
Для роботи Вам знадобляться:
- 1 аркуш кольорового картону (формату А4);
- канцелярський ніж;
- лінійка;
- клей;
- ножиці;
- старі журнали.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool