Кіровоград: обікрали студента-іноземця

Листопад 13, 2013 | Новини | Переглядів: 1130 | Коментарі: 0

Цього разу матеріальних збитків від дій крадія зазнав 27-річний громадянин іншої держави, що приїхав до обласного центру здобувати вищу освіту. Виявивши крадіжку своїх речей, потерпілий негайно звернувся за допомогою до правоохоронців.

Як згодом стало відомо, близько опівночі, зловмисник проник до помешкання студента, вибивши ногою двері квартири. Прихопивши з собою два ноутбуки, телефон та гаманець, хлопець утік з місця вчинення злочину.
Завдяки оперативному реагуванню працівників Кіровоградського міського відділу міліції, підозрюваного «за гарячими слідами» було затримано. Ним виявився 19-річний кіровоградець, раніше вже засуджений за пограбування.
У нього було вилучено викрадені речі. Також правоохоронці перевіряють хлопця на причетність до низки інших подібних кримінальних правопорушень.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому». Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу стосовно затриманого.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool