Кіровоград: новий рік розпочався з аварійної ситуації

Січень 04, 2016 | Новини | Переглядів: 1677 | Коментарі: 0

У перший день нового 2016 року у Кіровограді сталася аварійна ситуація у системі енергопостачання.

Як повідомив сьогодні, 4 січня, під час апаратної наради заступник міського голови Олександр Мосін, внаслідок корткого замкнення вийшла з ладу підстанція, яка забезпечувала електроенергією дві п’ятиповерхівки і три дев’ятиповерхових будинки по вулицях Яновського та Героїв Сталінграду, де проживають загалом близько 1200 мешканців міста.

За інформацією посадовця, аварія на підстанції знеструмила і тепловий пункт у цьому мікрорайоні. Це призвело до зниження температури теплоносія і погіршення умов опалення житлового фонду.
- Збою у системі теплопостачання могло б і не трапитися, якби і основна і резервна лінія електроживлення теплопункту не були під’єднані до однієї і тієї ж електропідстанції,- звернув увагу учасників наради Олександр Мосін. – Добре, що енергетики спрацювали оперативно і облаштували нову резервну підстанцію, на стаціонарній розпочали ремонтні роботи.

Щоб уникнкти подібних ситуацій, заступник міського голови доручив керівникам усіх виконавчих органів забезпечити перевірку систем аварійного електропостачання на усіх, без виключення, підвідомчих об’єктах.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool