Кіровоград: нові тарифи на проїзд вступають у дію з 10 березня

Березень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 1574 | Коментарі: 0

Враховуючи розрахунки підприємств-перевізників, зростання цін на ринку нафтопродуктів, та з метою стабілізації пасажирських перевезень виконавчий комітет Кіровоградської міської ради погодив вартість разового проїзду одного пасажира на міських автобусних маршрутах загального користування м. Кіровограда

для ПП «УкрАвтоІнвест», КТ «Автолегіон – Варванської Ю.В.», ПП «Паритет Сервіс», ПП «Автобаз – Кіровоград», ПП «ОЛІКС», ФОП Кобченко В.В., що працюють у режимі маршрутного таксі, у розмірі 4,00 грн, для ФОП Шаповалов А.О., ПАТ «Гайворонське АТП 13538», ТОВ «Кіровоград-Євро-Транс», що працюють у звичайному режимі руху – 3,50 грн, для перевізника ФОП Баркар С.М., що обслуговує маршрут № 274 «площа Богдана Хмельницького – сел. Нове», у розмірі 4,50 грн.
Прийнятим рішенням також погоджується тариф на проїзд на міських автобусних маршрутах, що працюють у звичайному режимі руху. Вартість проїзду на маршрутах №46 “сел. Гірниче – площа Богдана Хмельницького” (перевізник ТОВ “Кіровоград – Євро – Транс”), № 103 “Вул. Урицького – вул. Кільцева” (ПАТ “Гайворонське АТП 13535”), №126 – а “Центральний ринок – вул. Урицького”) (ФОП Шаповалов) складатиме 3,50 гривні, а на маршруті №130 “Центральний ринок – Облонкодиспансер” (ТОВ “Кіровоград – Євро – Транс”) – 4,00 гривні.
Прийняте рішення набуває чинності з 10 березня 2015 року.
Перевізники зобов’язані проінформувати територіальну громаду міста та безпосередньо пасажирів про нові тарифи на проїзд у громадському транспорті.
Секретар міської ради Іван Марковський звернув увагу керівників транспортних підприємств на їх недостатню активність в інформаційному полі Кіровограда щодо обгрунтування підвищення вартості проїзду. Іван Марковський також доручив профільному управлінню розвитку транспорту та зв’язку залучати для експертизи розрахунків, які надають перевізники, незалежних економістів - науковців

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool