Кіровоград: «Не продай своє місто за гречку»

Жовтень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 3061 | Коментарі: 0

У понеділок, 19 жовтня, об 11 годині у Кіровограді на площі перед міською радою відбудеться вулична акція «Не продай своє місто за гречку».

Під час вуличної акції відбудеться веселе театралізоване дійство, на якому активісти розіграють сценку на тему виборів. Глядачі стануть свідками того, як імпровізований пан Депутат стане Кандидатом і виявлятиме неабияку щедрість виборцям (Лікарю, Вчителю, Підприємцю й Робітнику) та того, як його обіцянки перетворяться на порожні обіцянки.

У рамках акції волонтери роздаватимуть всім глядачам та просто перехожим повітряні кульки і флаери як пам’ятку про те, що продаючи свій голос, ми продаємо майбутнє наших дітей та запропонують висловити свою громадянську позицію, зробивши селфі з табличкою «Я не продаю свій голос».

Організатор акції - правозахисна ГО « Територія успіху».

Мета акції - привернути увагу громадськості до існуючої проблеми підкупу виборців та безвідповідальності «гречаних» депутатів перед виборцями, пояснити людям які дії депутатів можна трактувати як підкуп виборців.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool