Кіровоград: Найбільша мережа магазинів "Вересень " підключена до програми Бонус Плюс

Липень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 3259 | Коментарі: 0

У Кіровограді продовжує активно збільшуватися кількість магазинів-учасників програми Бонус Плюс від ПриватБанку.

Нещодавно учасником програми Бонус Плюс стала одна з найбільших в Кіровограді мереж магазинів “Вересень”.

Бонус Плюс - це програма лояльності для всіх клієнтів ПриватБанку. З її допомогою можна отримувати грошові бонуси за кожну покупку в магазині, який є учасником програми. Накопичені бонуси можна витратити в будь-якій торговельній точці, що бере участь у програмі Бонус Плюс.

Не так давно почалася співпраця ПриватБанку з мережею магазинів "Вересень", повідомляє прес-служба ПриватБанку у Кіровограді.
З моменту роботи встановлено 8 POS-терміналів - апаратів для прийому до оплати пластикових карт. Тепер клієнти мережі магазинів "Вересень" можуть самі обирати зручний для них спосіб оплати.
При оплаті картками ПриватБанку з логотипом Бонус Плюс в магазинах мережі "Вересень" всі клієнти, отримують 1% бонусної винагороди від суми покупки, яку можуть витратити в будь-якому закладі-партнерові програми. Оплачувати покупки картками ПриватБанку не тільки зручно, а й вигідно.


“Бонус Плюс - це чудова програма лояльності ПриватБанку, яка дає змогу отримувати на свій рахунок до 20% від вартості покупок - розповідає директор Кіровоградського регіонального управління Приватбанку Ростислав Масло - Партнерів програми у Кіровоградській області стає все більше, і це не тільки магазини, але й ресторани, кафе, фірми по наданню послуг населенню. А це означає, що практично за кожну покупку чи замовлення наші клієнти зможуть отримувати грошові бонуси і витрачати їх в цих же магазинах”.

Щоб розплачуватися бонусами, досить просто сказати касиру, що бажаєте оплатити покупку з рахунку Бонус Плюс.
Перелік усіх партнерів-учасників програми Бонус Плюс у Кіровограді та області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті http://bonus.privatbank.ua


На сьогоднішній день учасниками програми Бонус Плюс у Кіровограді та області є майже 500 торгівельних точок - це і мережі аптек “Ацинус” та “Інкопмарк”, магазинів “Карамелька”, “Будівельні матеріали”, супермаркету “Копілка”, а також сотні інших торгових точок.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool