Кіровоград: найбільш резонансні злочини по області з 11 по 14 жовтня

Жовтень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 971 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 919 заяв і повідомлень громадян, з них 222 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Світловодського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з ножовим пораненням грудної клітини доставлено 18-річного раніше судимого місцевого жителя. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому спричинив 55-річний житель районного центру на ґрунті особистих неприязних відносин. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

До Новоархангельського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 50-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що 32-річний житель районного центру під час спільного перебування з потерпілим у будинку їх спільного знайомого, ударив чоловіка в обличчя та відкрито заволодів його мобільним телефоном. Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Мобільний телефон вилучено.

До Новоукраїнського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від керівника охорони місцевого підприємства. Попередньо встановлено, що двоє працівників комбінату, жителів районного центру, 22 та 23 років, маючи доступ до складського приміщення, викрали близько 100 кілограмів насіння соняшника. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 185 «крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники відділу Державної служби охорони при УМВС в області, прибувши на місце спрацювання сигналізації в один із супермаркетів міста, виявили 29-річну місцеву жительку, яка спробувала пронести повз касу, не розрахувавшись, дві пляшки алкогольних напоїв загальною вартістю 45 гривень. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool