Кіровоград: найбільш резонансні злочини по області на 18 квітня

Квітень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 870 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 354 заяви і повідомлення громадян, з них 69 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Новоархангельского райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з травмами голови та спини за медичною допомогою звернувся 38-річний житель одного з сіл. Чоловік повідомив, що тілесні ушкодження йому під час сварки наніс 37-річний односельчанин. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

До Олександрійського міського відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку грошей з квартири 42-річної місцевої жительки. Попередньо встановлено, що після візиту до помешкання жінки 15-річного знайомого її родички, потерпіла виявила зникнення близько 5000 гривень. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

Із заявою про крадіжку до Долинського райвідділу міліції звернулася 34-річна місцева жителька. Попередньо встановлено, що 36-річний житель районного центру проник до будинку жінки, звідки викрав соковарку та алюмінієвий посуд. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Викрадене вилучено та повернуто власниці.

Працівники слідчого управління УМВС в області під час проведення санкціонованого обшуку виявили та вилучили у будинку 40-річного олександрійця нарізний карабін та кількадесят набоїв без відповідних дозвільних документів. Зброю та боєприпаси направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool