Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області з 31 травня по 2 червня

Червень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 1496 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшла 997 заяв і повідомлень громадян, з них 119 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міського відділу міліції звернувся начальник охорони одного з підприємств, який повідомив, що на території цеху були виявлені двоє працівників, 25 та 27 років, що намагалися скоїти крадіжку мідного кабелю довжиною близько 20 метрів. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

До Добровеличківського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку транспортного засобу 49-річного жителя одного з сіл. Попередньо встановлено, що 18-річний місцевий житель проник до приміщення гаража, звідки викрав мопед. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України.

Працівники Олександрійського міського відділу міліції на присадибній ділянці 45-річного жителя одного з сіл району виявили понад 70 кущів коноплі. А території домоволодіння 25-річного жителя одного з населених пунктів Кіровоградського району правоохоронці виявили 14 кущів коноплі. Нарковмісні рослини вилучено та направлено на дослідження. Працівники міліції з’ясовують обставини події.

До Маловисківського райвідділу міліції надійшло повідомлення 31-річного місцевого жителя про крадіжку. Попередньо встановлено, що 47-річний житель районного центру проник до господарського приміщення чоловіка, звідки викрав велосипед. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники слідчого управління УМВС в області в рамках досудового розслідування за кримінальним провадженням провели обшук гаражного приміщення, що належить 38-річному жителю обласного центру, де виявили картонну коробку з речовиною, схожою на вибухівку. За висновками експертів, дана речовина є димним порохом вагою понад 1,8 кілограма. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool