Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 21 листопада

Листопад 21, 2013 | Новини | Переглядів: 769 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 322 заяви і повідомлення громадян, з них 57 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Олександрівського райвідділу міліції надійшло повідомлення 71-річного жителя одного з сіл району про пограбування. Попередньо встановлено, що двоє жителів районного центру, 18 та 19 років, один із яких раніше судимий, проникли до будинку чоловіка, нанесли йому кілька ударів та відкрито заволоділи його мобільним телефоном. Дії зловмисників кваліфіковано за ч. 3. ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Викрадений телефон вилучено.

Із заявою про крадіжку до Добровеличківського райвідділу міліції звернулася 45-річна жителька одного з населених пунктів. Попередньо встановлено, що 33-річна жителька сусіднього села викрала з дачного будинку жінки пральну машинку, електрочайник та вироби з алюмінію. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3. ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

В обласному центрі працівники спецпідрозділу «Беркут» на території одного зі скверів помітили підозрілого чоловіка. Поряд 27-річним місцевим жителем на землі правоохоронці виявили пневматичний пістолет калібру 9 мм. Зброю вилучено та направлено на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України. Працівники міліції з’ясовують обставини події.

До Олександрійського міського відділу міліції з заявою про крадіжку звернувся 76-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що 40-річний раніше судимий чоловік без постійного місця проживання викрав з подвір’я потерпілого сім металевих труб та металевий дріт.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool