Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 20 січня

Січень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 1054 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 788 заяв і повідомлень громадян, з них 150 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 41-річної кіровоградки. Попередньо встановлено, що 28-річний раніше судимий житель обласного центру, вночі зламав замок на дверях автомобіля потерпілої, звідки викрав автомагнітолу, навігатор, автотелевізор та електронні ваги. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

В одному із супермаркетів Кіровограда спрацювала тривожна кнопка. Працівники Державної служби охорони, які прибули на місце виклику, виявили 38-річну кіровоградку, яка намагалася пронести повз касу косметичні засоби, не розрахувавшись за товар. Жінку доставлено до Кіровоградського міськвідділу міліції для з’ясування обставин.

До Онуфріївського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 28-річного жителя одного з сіл. Попередньо встановлено, що 61-річний місцевий житель викрав радіатор системи обігріву з салону автомобіля «МАЗДА», який знаходився на території домоволодіння потерпілого. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Світловодського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 33-річної жительки. Попередньо встановлено, що 36-річний місцевий житель проник на територію домоволодіння потерпілої та викрав з приміщення літньої кухні велосипед. Викрадене вилучено. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Петрівського райвідділу міліції надійшло повідомлення 35-річної жительки одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 26-річний непрацюючий родич потерпілої, перебуваю у неї в гостях, викрав мобільний телефон господарки. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Вільшанського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 79-річної жительки одного з сіл. Попередньо встановлено, що 23-річний раніше судимий односельчанин потерпілої разом зі своїм молодшим товаришем проникли до гаражу, звідки викрали металеві вироби та запчастини загальною вагою близько 100 кг. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Маловисківського райвідділу міліції під час санкціонованого огляду території домоволодіння 45-річного місцевого жителя виявили та вилучили близько 100 гр коноплі. Наркотичний засіб направлено на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool