Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 17 березня

Березень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 1048 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 937 заяв і повідомлень громадян, з них 145 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Маловисківського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з травмою у вигляді ножового поранення черевної порожнини за допомогою звернувся 26-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому наніс під час спільного розпиття алкогольних напоїв та сварки його 58-річний родич.

До Новоукраїнського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 48-річна жителька одного з сіл району. Жінка повідомила, що 26-річний родич викрав з домоволодіння гроші у сумі 400 гривень, кілька мішків кукурудзи та двох кролів. Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

Працівники Новомиргородського райвідділу міліції виявили у 26-річного місцевого жителя, який розпивав алкогольні напої поблизу розважального закладу, два паперові згортки з подрібненою речовиною, схожою на марихуану, вагою близько 10 грамів. А у 27-річного жителя селища Вільшанка правоохоронці виявили у кишені поліетиленовий пакет з рослинною речовиною, схожою на коноплю, вагою близько 9 грамів. Вилучене направлено на дослідження. Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

До Знам᾿янського міського відділу міліції надійшло повідомлення про пограбування 31-річного жителя одного з сіл. Попередньо встановлено, що двоє раніше судимих місцевих жителів, 36 та 38 років, після розпиття з чоловіком алкогольних напоїв завдали потерпілому кілька ударів та відкрито заволоділи його документами, мобільним телефоном, грошима у сумі 50 гривень та спортивною сумкою з особистими речами. Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool