Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 14 березня

Березень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 928 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 339 заяв і повідомлень громадян, з них 47 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Знам᾿янського міського відділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 30-річний житель сусідньої області. Попередньо встановлено, що 21-річний місцевий житель викрав з автомобіля чоловіка набір інструментів, запчастини, 10 літрів бензину та буксирувальний трос. Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Долинського райвідділу міліції під час проведення за згодою господаря огляду домоволодіння 36-річного жителя одного з сіл району виявили та вилучили з господарської будівлі сумку з подрібненою висушеною речовиною, схожою на рослини коноплі, вагою близько 400 грамів. Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

Працівники Ульяновського райвідділу міліції у ході проведення слідчих дій встановили особи зловмисників, які проникли до приміщення розважального закладу в одному з сіл, звідки викрали акустичну систему вартістю понад 1800 гривень. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool