Кіровоград: найбільш резонансні злочини на 18 вересня

Вересень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 1127 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 316 заяв і повідомлень громадян, з них 49 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міського відділу міліції звернувся 58-річний місцевий житель, який повідомив, що 64-річний родич протягом тривалого часу викрадав з його домоволодіння будівельні матеріали. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

Працівники Гайворонського райвідділу міліції під час проведення за згодою господині огляду домоволодіння жительки одного з населених пунктів району виявили та вилучили банку з-під кави з речовиною, схожою на коноплю вагою близько 25 грамів, та пристрій для її вживання.

Попередньо встановлено, що вилучене належить 50-річному родичу жінки. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool