Кіровоград: нагороди знайшли своїх героїв!

Грудень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 1487 | Коментарі: 0

“Королева спорту” - легка атлетика - традиційно зібрала представників та шанувальників спорту на церемонію нагородження кращих легкоатлетів Кіровоградщини 2014 року. У заході взяли участь заступник голови Кіровоградської ОДА Віта Атаманчук та директор департаменту освіти і науки Кіровоградської ОДА Ельза Лещенко.

Цього року дипломи та грошові винагороди від Федерації легкої атлетики Кіровоградської області отримали кращі спортсмени-легкоатлети Кіровоградщини 2014 року:

у номінації «Дорослі» - Денис Тесленко (ІІІ місце Командного Чемпіонату України з бігу на 400м з бар’єрами), Віталій Пархоменко (призер Командного Чемпіонату України з бігу на 100м) та Вікторія Маруценко (призерка Чемпіонату України з бігу на 3000 м з перешкодами).

Заслужену перемогу у номінації «Молодь» здобув Дмитро Яковенко (чемпіон України серед дорослих та молоді зі стрибків у висоту), на 2-му місці - Олександр Шелест (чемпіон України серед молоді з бігу на 1500м) та третім став Віктор Сенчишин (призер Чемпіонату України серед молоді в бігу на 3000м).

Дипломи переможців у категорії «Юніори» вручили Тетяні Мельник (чемпіонці України серед юніорів з бігу на 400м з бар’єрами, учасниці Чемпіонату світу серед юніорів), Григорію Федоровському (бронзовому призеру Чемпіонату України серед юніорів з бігу на 200м) та Олександрі Миронюк (призерці Чемпіонату України серед юніорів в бігу на 3000м з перешкодами).

Серед юнаків кращими стали Яна Качур (чемпіонка України серед юнаків та юніорів з бігу на 400м, 200м, учасниця ІІ Юнацьких Олімпійських ігор), Анастасія Думчева (срібна призерка Чемпіонату України серед юнаків у потрійному стрибку, учасниця Європейського Молодіжного Олімпійського фестивалю) та Юлія Петренко (срібна призерка Командного Чемпіонату України серед юнаків у стрибках у висоту).

Кращими тренерами за підсумками змагань  2014 року визнано Геннадія Здітовецького, Валерія Кузя та В’ячеслава Нищеменка.

Крім того, грошовими винагородами від управління молоді і спорту Кіровоградської облдержадміністрації були відзначені майстри спорту з легкої атлетики Дмитро Яковенко, Тетяна Мельник, Олександр Шелест, Яна Качур, Денис Тесленко, Марія Опря та Віталій Пархоменко.

* Непростий, але успішний - так можна охарактеризувати рік, що минає, для легкоатлетичної спільноти Кіровоградщини, - зазначив Геннадій Заболотний, президент Федерації легкої атлетики Кіровоградської області, вітаючи спортсменів із заслуженими нагородами. – Дякую спортсменам та їхнім наставникам за плідну роботу, за збереження найкращих легкоатлетичних традицій та сподіваюся, що наступного року здобутки наших спортсменів тільки примножаться!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool