Кіровоград: надзвичайні події з 7 по 8 вересня

Вересень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 1015 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

7 вересня – м. Кіровоград: по вул. Полтавській підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по розпилюванню та прибиранню гілки дерева, яка впала на тротуар; по вул. Чигиринській та просп. Винниченка підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по розпилюванню та прибиранню двох дерев, які впали на проїжджу частину; по вул. Ак. Корольова підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по розпилюванню та прибиранню дерева, яке впало на тротуар; по вул. Кільцевій підрозділом ДПРЧ-3 надано допомогу по розпилюванню та прибиранню дерева, яке впало на покрівлю гаража.
м. Кіровоград, вул. Кропивницького: виникла пожежа 2 м2 сміття на відкритій території. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
8 вересня – Маловисківський р-н, с. Велика Виска: виникла пожежа 30 м2 покрівлі літньої кухні. Причина – встановлюється. Врятовано житловий будинок.

Кіровоградські прокурори пройшли перший етап тестування на знання законів

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool