Кіровоград: надзвичайні події з 29 по 30 жовтня

Жовтень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 2727 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

29 жовтня – Устинівський р-н, с. Березуватка: виникла пожежа 15 м2 покрівлі житлового будинку та 12 м2 прибудови до житлового будинку на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
Долинський р-н, с. Гурівка: виникла пожежа 30 м2 покрівлі житлового будинку. Причина – встановлюється.
Кіровоградський р-н, с. Гаївка: виникла пожежа 48 м2 господарської споруди на території приватного домоволодіння місцевої жительки 1985 р.н., яку травмовано на пожежі та з опіками ІІ-ІІІ ступеня тяжкості госпіталізовано до Кіровоградської обласної лікарні. Причина – коротке замикання електромережі.
Долинський р-н, с. Новоолександрівка, місцевий став: виявлено загиблого чоловіка 1956 р.н., місцевого мешканця, тіло якого особовим складом ДПРЧ-20 вилучено з водойми. Обставини загибелі та причина смерті встановлюються.
30 жовтня – м. Кіровоград, вул. Чорновола: виникла пожежа 2 м2 домашніх речей в під’їзді двоповерхового житлового будинку. Причина – встановлюється.
Кіровоградський р-н, с. Оситняжка: через необережне поводження з вогнем невстановленої особи зайнялося дерево на відкритій території.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool