Кіровоград: надзвичайні події з 24 по 27 липня

Липень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 929 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

24 липня – м. Світловодськ: виникла пожежа речей домашнього вжитку у приватному житловому будинку. Під час пожежі врятовано чоловіка 1972 р.н., без постійного місця проживання. З діагнозом отруєння чадним газом, у стані середнього ступеня тяжкості, його госпіталізовано до реанімаційного відділення Світловодської ЦРЛ. Причина пожежі – необережність потерпілого з вогнем під час куріння.
м. Кіровоград, вул. Салтикова-Щедріна: виникла пожежа 30 м2 сміття на відкритій території. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

25 липня – м. Новомиргород: виникла пожежа 3 м2 домашніх речей в квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Причина пожежі встановлюється. Врятовано квартиру.
м. Кіровоград, вул. Габдрахманова: виникла пожежа електропроводки автомобіля «ІЖ-2126». Причина пожежі встановлюється.
Кіровоградський р-н, Великосеверинівська с/р: виникла пожежа 100 м2 залишків рослинності та сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Бобринецький р-н, с. Витязівка: виникла пожежа 30 м2 домашніх речей в приватному житловому будинку. Причина – коротке замикання електромережі.
м. Кіровоград, туп. Полтавський та вул. Мурманська: виникло 2 пожежі сміття на відкритій території площею 60 м2. Причина пожеж – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
смт Олександрівка: виникла пожежа моторного відсіку двигуна автомобіля «ВАЗ 2106». Причина – встановлюється. Врятовано автомобіль.
м. Кіровоград, вул. Куйбишева: підрозділом ДПРЧ-6 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
м. Кіровоград, вул. Бєляєва: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.

26 липня – м. Олександрія: виникла пожежа скутера «Вайпер». Причина пожежі встановлюється.
Маловисківський р-н, с. Новопавлівка: виникла пожежа 0,5 га пожнивних залишків на полі. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Новоукраїнський р-н, с. Димине: виникла пожежа 50 м2 покрівлі та 2 тонн соломи в приміщенні господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина – самозаймання соломи.
Ульяновський р-н, с. Кам’яна Криниця: виникла пожежа віконної рами в нежитловому будинку. Причина – встановлюється.
Ульяновський р-н, с. Сабатинівка, р. Південний Буг: виявлено загиблого чоловіка 1970 р.н., тіло якого місцевим населенням вилучено з водойми. Обставини загибелі та причина смерті - встановлюються.
м. Кіровоград, вул. 50 років Жовтня: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу господарці по відкриванню дверей квартири.
м. Світловодськ: підрозділом ДПРЧ-17 надано допомогу співробітникам міліції по відкриванню дверей квартири.

27 липня – м. Кіровоград, вул. Салтикова-Щедріна: виникла пожежа 30 м2 сміття на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool