Кіровоград: надзвичайні події з 14 по 17 серпня

Серпень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1191 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
14 серпня - Долинський р-н, с. Іванівка: виникла пожежа 3 т соломи та 1 т сіна на території приватного домоволодіння. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Врятовано житловий будинок.
м. Кіровоград: виникла пожежа 700 м2 сухої трави на відкритій території по вулиці Чернишевського. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Олександрівський р-н, біля с. Веселе: виникла пожежа 300 м2 пожнивних залишків на полі. Причина – необережне поводження невстановленої особи з вогнем при курінні.
м. Кіровоград: підрозділом ДПРЧ-2 та аварійно-рятувального загону спецпризначення надано допомогу по відкриванню дверей квартири.

15 серпня - Новоукраїнський р-н, с. Іванівка: виникла пожежа 25 м2 перекриття та домашніх речей літньої кухні в приватному домоволодінні. На місці пожежі виявлено тіло 49-річного сина господарки. Причина смерті чоловіка встановлюється. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем при курінні.
м. Кіровоград, вул. Г. Сталінграда: необережне поводження невстановленої особи з вогнем призвело до пожежі 6 м2 сміття в нежитловій неексплуатованій будівлі.
Олександрійський р-н, с. Оліївка: внаслідок необережного поводження на воді 76-річний чоловік, тіло якого особовим складом ДПРЧ-10 вилучено з водойми. Обставини загибелі встановлюються.
м. Кіровоград: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу працівникам міліції по відкриванню дверей квартири.
смт Олександрівка: підрозділом ДПРЧ-29 надано допомогу по відкачуванню води з приватного домоволодіння.
Олександрівський р-н, с. Івангород: підрозділом ДПРЧ-29 надано допомогу по відкачуванню води з колодязя у приватному домоволодінні.
м. Кіровоград, вул. Андріївська: підрозділом ДПРЧ-5 надано допомогу по відведенню дощових вод з вулиці.

На Кіровоградщині продовжують проводити рейди

16 серпня - Кіровоградський р-н, с. Крупське: коротке замкнення електромережі спричинило пожежу 10 м2 покрівлі та 6 м2 домашніх речей в господарчій споруді в приватному домоволодінні.
м. Кіровоград, вул. Яновського: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу комунальним службам міста по транспортуванню тіла небіжчика до автомобіля КП «Ритуальна служба».
м. Кіровоград: підрозділом ДПРЧ-1 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
м. Кіровоград: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу власникам по відкриванню дверей квартир за двома адресами.
м. Кіровоград: підрозділом ДПРЧ-1 надано допомогу комунальним службам міста по прикріпленню вивіски до будинку.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool