Кіровоград: надзвичайні події з 14 по 15 грудня

Грудень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 1361 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

м. Новомиргород: виникла пожежа 2 м2 покрівлі гаража. Причина – коротке замкнення електромережі в приміщенні гаража.
м. Кіровоград, просп. Правди: виникла пожежа 1 м2 пластикового контейнеру для сміття. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Голованівський р-н, смт Побузьке, за межами населеного пункту: виникла пожежа 8 м2 покрівлі господарчої споруди. Причина – встановлюється.
Маловисківський р-н, с. Плетений Ташлик: виникла пожежа 70 м2 домашніх речей та 80 м2 покрівлі житлового будинку. Внаслідок пожежі було травмовано 25-річного сина господарки, якого з опіками II та III ступеня рук та ніг було доставлено до Маловисківської ЦРЛ. Причина – необережне поводження з вогнем сина господарки при розпалюванні пічного опалення.
м. Кіровоград, урочище Злодійська Балка: підрозділом ДПРЧ-4 надано допомогу по буксируванню вантажного автомобіля з ускладненої ділянки дороги на проїжджу частину.
смт Добровеличківка: підрозділом ДПРЧ-15 надано допомогу по спилюванню аварійного дерева.
м. Кіровоград, вул. Волкова: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по закріпленню металевого листа балкону, який був у аварійному стані.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool