Кіровоград: надзвичайні події з 10 по 11 травня

Травень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 1288 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

м. Новоукраїнка: виникла пожежа 150 м2  сухогною на відкритій території.Причина пожежі встановлюється.

Маловисківський р-н, с. Нововознесенка: виникла пожежа  10 м2 домашніх речей в приватному житловому будинку.Причина –  встановлюється.

м. Кіровоград, просп. Університетськийта вул. Леваневського: рятувальниками надано допомогу по відчиненню вхідних дверей квартири.

м. Кіровоград, вул. Ушакова,Академіка Тамма,6-та Лінія:рятувальниками надано допомогу по розпилюванню та прибиранню деревза трьома адресами.

смт Вільшанка: підрозділом ДПРЧ-30 надано допомогу працівникам поліції по вилученню потерпілого з автомобіля внаслідок ДТП.

смт Новоархангельськ: підрозділом ДПРЧ-31 надано допомогу по буксируванню мікроавтобуса з ускладненої ділянки дороги на проїжджу частину.

Прес-служба Управління Державної служби України  з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool