Кіровоград: на вулиці, біля кафе вбили молодого чоловіка

Лютий 18, 2014 | Новини | Переглядів: 3293 | Коментарі: 0

Від отриманих травм 27-річний житель обласного центру помер. Зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Завдяки скоординованим діям працівників карного розшуку Кіровоградського міського відділу міліції УМВС України у Кіровоградській області підозрюваного у вчиненні даного кримінального правопорушення вдалося оперативно затримати. Ним виявився 22-річний кіровоградець.
Того фатального вечора чоловіки випадково зустрілись в одному з кафе обласного центру. Між знайомими виникла суперечка нібито через кошти, які вимагав старший у молодшого. Продовжили з’ясування стосунків молодики вже на вулиці біля закладу. У ході сутички зловмисник наніс опоненту удар рукою та ногою, від яких чоловік упав, ударився головою та знепритомнів.
Працівники кафе викликали швидку медичну допомогу та міліцію.
Потерпілого було доставлено до обласної лікарні. Однак тяжкі тілесні ушкодження виявилися для нього несумісними з життям. Чоловік помер так і не прийшовши до тями.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 119 «Вбивство через необережність» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool